APU:n seurapäivä la 24.3. Auran Auditoriossa
Julkaistu: 04.03.2018 00.00

APU:n seurapäivä la 24.3. Auran Auditoriossa

Auran Palokunnan Urheilijat järjestää seurapäivän 24.3. klo 10-14 Auran Auditoriossa.

APU haluaa kehittää omaa toimintaansa ja haluaa että kaikki joilla on mielenkiintoa olla asioita lasten ja liikunnan eteen tekemässä, saavat siihen myös mahdollisuuden. Tämä on sellainen tilaisuus jossa voit tulla kurkistamaan mitä kaikkea APU tekee, miksi ja mitkä ovat seuran tulevaisuuden tavoitteita. Auditoriossa puheenvuoron pitävät sohvaperunoistakin tuttu Juhani Koskinen joka on alkuvuoden ajan sivusta seurannut APU:n toimintaa ja tulee nyt kertomaan että miltä se ulospäin näyttää. Lisäksi Palloliiton Länsi-Suomen piiristä tulee Janne Koivisto kertomaan seuratoiminaan kehittämisen tärkeydestä ja siitä miten APU aktiivisuudessaan seurakehityskentässä sijoittuu piirin alueella.

Iso osa harrastustoiminnasta on jäänyt yhdistysten huolehdittavaksi, samaan aikaan yhdistysten kohdalla kato on kova koska talkoohenkeä ei enää samassa mittakaavassa ole kuin ennen. On todella tärkeää että yhteisöllisyyttä vaalitaan mutta siihen pitää löytää yhteiset sävelet seuran, toimihenkilöiden ja perheiden osalta. Ilmainen toiminta ei ole enää mahdollista, yhdistysten velvoitteet kasvavat koko ajan ja myös toiminnan laatua on jalostettava. Yhdessä asioita tekemällä on pienemmällä paikkakunnalla silti aina mahdollisuus saada aikaan isoja asioita, eikä se tarkoita jatkuvia talkoita tai koko kukkaron tyhjentämistä lapsen harrastuksiin.

Maailma kehittyy ja myös harrastustoiminnan ja yhdistysten on kehityttävä maailman mukana, siksi on tärkeää että ne ihmiset joilla on omalta osaamisalueeltaan jotain jaettavaa, myös rohkeasti lähtevät tuomaan omaa osaamistaan esille ja saadaan aikaan yhteisöllisyyttä jonka ansiosta voidaan toimia tehokkaasti.

APU on saanut paljon eri alojen osaajia mukaan seuran toimintaan mutta kehittyvän seuran toiminnassa ei koskaan ole ovi kiinni, mukaan pääsee, saa tulla ja sinua jopa tarvitaan. Joten mukaan lauantaina 24.3. seurapäivään ja sen jälkeen katsotaan miten juuri sinä voit olla mukana oman osaamisesi kanssa!

Tervetuloa mukaan.

Terveisin,

Ville Antikainen

Auran Palokunnan Urheilijat

Toiminnanjohtaja

Seuran uusimmat