Kauden avaus lähestyy!
Julkaistu: 07.04.2018 00.00

Kauden avaus lähestyy!

Aurinkoista päivää arvon laatujalkapallon ystävät!

Toimitus on siirtänyt toimistonsa Itä-Suomeen, mutta nykyteknologia mahdollistaa faksien ja morsetuksen lisäksi myös tämän päivityksen jakamisen suoraan tulikuumalle APU Miesten edustuksen Facebook-sivuille.

APU Miehet ovat toimituksen viimeisten tietojen mukaan lopettaneet taas kesän ajaksi sosiaalisen elämänsä ja siirtyneet harjoittelemaan vehreämmille laitumille. Joukkue on muuttunut viimevuodesta radikaalisti uuden valmentajan ja apuvalmentajan myötä, joten havaittavissa on selkeä ryhtimuutos. Tämähän tietää jopa totuttua laadukkaampaa jalkapalloa Auran uudistuneessa urheilupyhätössä kesällä 2018.

Ennen kuin lähdetään avaamaan uudistunutta joukkuetta sen enempää, on varmasti hyvä mainita tämän viikonlopun kauden aloitus. APU Miehet starttaavat ulkokauden tänään 7.4.2018 klo 14.00 Marttilassa harjoitusturnauksen muodossa.
Vastaan asettuvat paikallisvastustajat Marttilan Murto, Fc Kyrön Palloseura ja Paattisten Pamaus. Odotettavissa kiihkeää ja tunteita nostattavaa tunnelmaa kentällä ja miksei kentän laidallakin?
Toimitus pahoittelee myöhäistä viestintää, mutta onneksi vielä on aikaa ennen kuin miehet pääsevät tositoimiin.

Palataan.
BR
APU Miehet toimitus

Seuran uusimmat