APU T08/09 päätti kevätkauden piirisarjan.
19.6.2018 13:33 Uutiset / T 08/09

Joukkue yhtä hymä Kaarinassa.

Piirisarjan kevätkauden viimeinen turnaus pelattiin eilen Kaarinassa. Ennakkotunnelmat olivat ainakin itsellä jännittyneet. Oliko nyt aika tyttöjen saada palkinto hyvästä kehityksestä?

Tytöt ovat treenanneet kovaa koko kevään ja silminnähtävää kehitystä on tapahtunut kaikilla pelaajilla. Meillä on käynyt vierailevia valmentajia jotka ovat antaneet uutta näkemystä niin ensimmäiseen kosketukseen kuin pelin leveyteenkin. Se ilo, kun tytöt oivaltavat sen uuden asian joka on otettu treenattavaksi, on saanut valmentajillekin hymyn huulille.

Turnaus alkoi parilla tappiolla, kun joukkue oli selvästi kesäloma moodissa. Tauolle ottamaan happea, ja herättely puheet riittävän jämäkällä äänellä sai tytöt heräämään ja uusi vaihde silmään. Pieni sekaannus kentillä sai hämmennystä aikaan, kun kolmatta peliä oli pelattu 5min ja todettiin, että meillä on väärä vastustaja vastassa. Nopea vaihto ja oikea vastustaja eteen. Liedon pallo voitti meidät keväällä Raisiossa, mutta nyt APUn tytöillä naksahti kaikki kohdalleen, ja vakuuttava 2-0 voitto! Viimeiseksi vastaan FC Halikko, joka olikin uusi tuttavuus. Peli alkoi samalla hyvällä tempolla, kuin edellinen päättyi, mutta pienien kauneusvirheiden takia tilanne äkkiä 2-0 Halikolle. APU ei luovuta ja täysi vauhti loppuun saakka. Halikon pelatessa todella fyysistä peliä hyvän maun rajalla sai APUn tytöt hyödyntämään kentällä olleen tyhjän tilan loistavasti ja äkkiä tilanne olikin 2-3 APUlle. Pari minuuttia jäljellä ja Halikko rynnisti kovaa, mutta koko joukkue puolusti täydellisesti, ja toinen voitto plakkariin. Turnauksessa tuli voittoja saman verran kuin koko kaudella aiemmin yhteensä.

Ai että! Kyllä kelpaa parin voiton maku suussa lähteä kesälomalle!

-Antti


   
Lisää uutisia
T 08/09
«  Heinäkuu   »
Kategoriat