APU T08/09 aloitti jalkapallokesän kunnon rysäyksellä!
6.5.2018 16:01 Uutiset / T 08/09

Tytöt Mimmifutisturnauksessa Raisiossa.

Sisu! Sana jonka tuntee kaikki suomalaiset. Sisua löytyy Auralaisista tytöistä niin paljon, että muualta voivat tulla vain hämmästelemään.

Tytöt 08/09 pelasivat tänä viikonloppuna yhdeksän peliä kahden päivän aikana. Tälle kaudelle lisää haastetta tuo uusi pelimuoto 8v8, jonka treenaminen oli talvella enemmän kuin haasteellista, joten ennakkotunnelmat oli jännittävät.

Lauantaina pelattiin pitkä päivä Raisiossa Mimmifutisturnauksessa. Vastassa oli joukkueita joissa pelasi jopa pari vuotta vanhempia, ja välillä pelaajien kokoero oli jopa hurjan suuri. Siitä ei Auran tyttö lannistu, vaan ottaa pykälää kovemman asenteen ja näyttää muille, että me ollaan tultu pelaa! Tuloksena oli tappiota, mutta kehitys tytöillä oli päivän aikana niin suurta, että muista joukkueistakin tuli henkilöitä kehumaan asenteesta. Mahtava päivä!

Sunnuntaina jatkettiin lajin parissa, kun tytöt aloitti piirisarjan naantalissa. Taas vastassa oli taas selvästi fyysisesti isommat joukkueet. Eipä hätää, tytöt eivät moista säikähdä, vaan ottivat lähes Herculeen omaisen asenteen, ja taas pari napsua lisää ruutia kehiin. Ensimmäisestä ottelusta todella niukka tappio vastustajan saadessa lähes onnenkantamoisella yhden maalin. Tsempit kehiin, ja tytöt taas intoa täynnä. Siitä seurannut oli vauhti niin hurjaa, että ei auttanut koko eikä mikään muukaan Turkulaisilla, kun Auran tytöt pamautti kauden ensimmäisen voiton! Viimeiseen kahteen matsiin valitettavasti alkoi jalat painaa pitkästä viikonlopusta. Tappiot vikoihin peleihin, mutta fiilis niin katossa, että ihmettelen jos kartalla ei tällä hetkellä oli ISOA jalkapallon kuvaa Auran päällä!

Uskokaa pois! Me tullaan lujaa tänä kesänä teidän perään!


-Antti


   
Lisää uutisia
T 08/09
«  Heinäkuu   »
Kategoriat