Tytöt 08/09 päättivät talvisarjan hymyssä suin.
10.2.2018 15:51 Uutiset / T 08/09

Tytöt Macron Areenalla 10.2.

Jalkapallon pelaamisen ilo! Se oli päällimmäisenä tunteena, kun tytöt 08/09 päättivät Macron areenalla järjestetyn talvisarjan viimeisen pelipäivän. Vaikka tappio tuli molemmista peleistä, niin tytöistä näki, kuinka huulilla oli hymy, ja joukkue piti hauskaa.

Kaksi hyvää peliä pienellä kentällä teki joukkueelle ihmeitä, ja uudet roolit alkoivat loistamaan! Erika Ahlgren kipparoi tyttöjä mahtavalla otteella ja joukkueella alkaa yhteishenki hitsautua kovemmaksi (alla kuvassa). Pelaajat ovat alkaneet itse tiedostamaan paikkansa ja roolinsa kentällä, ja ennen kaikkea myös ohjeistamaan toisiaan. Maaleja tuli useammalle pelaajalle, ja mikä hienointa erikoistilanteistakin saatiin jo onnistumisia. Upeaa tytöt, mahtava asenne!

Syys-/talvikausi ei ole ollut ihan helpoimmasta päästä. Joukkue kasattiin viime kesäkaudelle, ja 08/09 tytöt lohkaistiin omaksi joukkueeksi, kun aiemmin samassa joukkueessa oli 08-10 ikäluokista. Samalla allekirjoittanut otti vastuuvalmentaja paikan, Tuulen Mikon ottaessa apukuskin pestin. Syksy meni nopeasti, kun joukkueen kanssa tutustuttiin toisiimme ja haettiin vähän jalansijaa joukkueen sisällä. Pikkuhiljaa alettiin Mikon kanssa saavuttaa tyttöjen luottamus ja alkoi jokaisen pelaajan paikka ja pelityyli selvitä. Erikalle annettiin kapteenin rooli ja sopivasti viimeisiin peleihin maaliin saatiin uutena pelaajana Lotta Hakala, joka esitti aivan ilmiömäisiä suorituksia veskarina! Kaikki tytöt ottivat heille määritellyt paikat hyvin vastaan, ja nyt on nähty mahtavia suorituksia, niin puolustus kuin hyökkäyspäässä. Kyllä tästä voi lähteä hyvillä mielin treenaamaan kesäkautta varten.

Puhun varmasti myös Mikon ja joukkueenjohtaja Samin puolesta, että vastaavanlaisen kehityksen näkeminen, on juuri se mikä ruokkii tekemään vapaehtoistyötä lasten eteen!

Tsempillä kevääseen!

-Antti


   
Lisää uutisia
T 08/09
«  Heinäkuu   »
Kategoriat