APU T08/09 Maskun talvisarjan divarin voittoon!
Julkaistu: 07.04.2019 00.00

"Jännittää!" oli usean tytöt fiilikset kysyttäessä ennen peliä, mutta niin jännitti itseäkin. Talvisarja meni pääsääntöisesti hyvin, mutta edellinen peli oli ensimmäinen, kun ei ollut fiilikset kohdallaan, ja tulos sen mukainen. Ensimmäinen tappio sarjaan. Se oli kuitenkin tänään nollattu, ja tytöistä näki, että nyt on tultu pelaamaan! Alkuun LiePa painoi kovaa päälle, ja oltiin ihan jumissa. Sitä jatkui kuitenkin vain muutaman minuutin, kunnes saimme oman pelin kohdalleen. Puolustus ja MV Lotta kun sai jalan kohdalleen ja päästiin vastustajan vahvan hyökkäyslinjan yli ja ohi, oli peli meidän hallussa. Ensimmäinen puoliaika meille 0-2. Toinen puoliaika jatkui samoissa merkeissä ja pian tulos 0-4. Vastustajan hyödyntäessä heti meidän notkahduksen oli peli nopeasti 2-4. Homma kasaan, loppuvihellykseen samoissa lukemissa, ja pytty Auraan!

Talven pelit on nyt nipussa, ja tulos toivottu. Siirryimme ulos treenaamaan pari viikkoa sitten, ja piirisarjan ensimmäiset pelitkin on jo viikon päästä.

Kaikki kunnia kuuluu tytöille, jotka treenaa kovaa, ja omaavat sellaisen asenteen, että moni aikuinenkin voi vaan ihmetellä..