Voimistelu APU:ssa
Julkaistu: 28.11.2018 00.00

Voimistelu APU:ssa

Voimistelu Apussa.

Apun voimistelussa jokainen lapsi saa harjoitella omalla taitotasolla. Voimisteluharjoitukset suunnitellaan lasta kuunnellen ja terveydelliset seikat huomioiden.
Voimistelun tarkoitus on luoda monipuolinen liikunnallinen pohja sekä sytyttää liikkumisen kipinä.
Tavoitteena on tarjota lapsille aktiivinen ja terveyttä edistävä kasvu-, oppimis - ja liikkumisympäristö.
Valmentajat suunittelevat tunnit, niin että ne kehittävät motorisia taitoja ja lajitaitoja unohtamatta leikkejä ja pelejä.
Jokaisen tunnin sisällössä kiinnitetään huomio myös kasvatukselliseen sisältöön.
Voimistelutunneille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa lajokokemusta.

Apun voimisteluvalmentajat ovat kouluttautuneita ja ammattitaitoisia ja omaavat voimistelutaustan ja useamman vuoden valmennus kokemusta.
Valmennus tapahtuu lapsikeskiössä. Kaikilla valmentajilla rakkauslajiin on johtanut valmennusuran alkamiseen ja jatkumiseen oman voimistelun jälkeen.
Intohimon sytyttäminen ja ilon kautta harrastaminen on apun voimisteluvalmentajille tärkeää. Myös monipuolinen liikkuminen ja yksilöllinen kehitys huomioidaan
jokaisessa ryhmässä ja jokaiselle voimistelijalle. Valmentajat haluavat luoda positiivisen voimisteluyhteisön ja luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta.
Valmentajat kannattavat positiivisen ja rakentavan palautteen voimaa ja haluavat sitä kautta vahvistaa myös jokaisen voimistelijan yksilöllistä minäkuvaa.

Apu toimii Turun Naisvoimistelijoiden kasvattiseurana, jonka myötä on mahdollista harrastaa niin kilpa kuin harrastetasolla.

Seuran uusimmat