P/T 2013 sai piirisarjan päätökseen
12.9.2020 20:57 Uutiset / P/T 13

P/T 2013:n vakiokokoonpano esiintyi mallikkaasti Laitilassa

APU:n P/T 2013 -joukkue pelasi tänään piirisarjan viimeisen kierroksen Laitilan keskusurheilukentällä. Syksyisen kosteassa säässä pelatuista kolmesta ottelusta APU voitti yhden ja hävisi niukasti kaksi muuta.

Ensimmäinen ottelu Loimaan Palloseuraa vastaan päättyi harmittavasti yhden maalin tappioon 1-2 siitä huolimatta, että peliä saatiin pyöritettyä mukavasti vastustajan päädyssä ja maalipaikkojakin oli tuhlattavaksi asti.

Sen sijaan seuraava peli isäntäjoukkue Laitilan Jyskettä vastaan päättyi tasaisen kamppailun jälkeen APU:n 2-1-voittoon. Tässä ottelussa kaikki innostuivat esittämään parastaan ja vauhdikkaita tilanteita nähtiin kentän molemmissa päädyissä.

Isäntäjoukkuetta vastaan pelatun ottelun vauhdikkuus toisaalta ehkä hieman kostautui viimeisessä pelissä PIF:iä vastaan, jossa jalat alkoivat APU:n pelaajilla jo hieman painaa. Siitä huolimatta tämäkin ottelu oli äärimmäisen tasainen ja päättyi vain niukkaan 3-4-tappioon.

Piirisarjan näin päätyttyä katseet suunnataan marraskuussa alkavaan talvisarjaan. Piirisarjaa on pelattu pitkälti vakiintuneella kokoonpanolla (Jaakob, Jesse, Juho, Justus, Miro, Nelli, Nico ja Ossi), mutta talvisarjaan ollaan saamassa mukaan uusiakin pelaajia. Lisää mahtuu silti vielä mukaan, eli jos perhe-/tuttavapiiristä löytyy vuonna 2013 syntynyt pelaajanalku, on ilmiannon tekeminen enemmän kuin toivottavaa :) (Yhteystiedot: juri.vaisanen at gmail.com / 0405346413 tai lainejannev at gmail.com / 0407420720)

Tässä vielä statistiikat APU:n piirisarjan (P7 kakkonen) peleistä:

Voitot - tasapelit - häviöt 12 - 2 - 7

Tehdyt maalit - päästetyt maalit 76 - 49   
Lisää uutisia
Naiset
«  Lokakuu   »
Kategoriat