Yleisurheilu

APU käynnistää Aurassa Yleisurheilutoiminnan!

Auran Palokunnan Urheilijat on onnistunut saamaan Yleisurheiluun valmentajaksi paikallisen valmentajagurun Martti Pällijeffin ja tämän aisaparina yleisurheilun valmennuksessa toimii Jukka Puodinketo joka näin palaa mukaan APU:n toimintaan vaikka lajinvaihdoksen myötä!

Tervetuloa molemmille herroille!

Tässä kohtaa myös ilmoitetaan että molempien herrojen toiveissa on myös aktiivisten uusien yleisurheilun toimihenkilöiden löytäminen, joten älä jää miettimään vaan nappaa herroja hihasta kentän reunassa tai ole yhteydessä seuran suuntaan!

Yleisurheilua on ohjelmassa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17:00 -18:30. Toiminta on ainakin nyt alkuvaiheessa tarkoitettu 9-13 vuotiaille tytöille ja pojille!

Jotta saamme vähän kuvaa kiinnostuksesta yleisurheilua kohtaan niin oletko niin ystävällinen että jätät tiedon kiinnostuneesta harrastajasta osoitteeseen: apuyleisurheilu@gmail.com

APU:n jo toiminnassa oleville jäsenille toiminta on maksutonta, uusille harrastajille jotka keskittyvät pelkkään yleisurheiluun on maksu kesäkaudelta 60€. Alkuun saa tietysti käydä tutustumassa toimintaan muutaman kerran ja tehdä päätöksen harrastamisesta!

Kesäkaudella yleisurheilussa jatketaan toimintaa myös heinäkuussa, joten tästä koko kesälle ohjelmaa!

Jo jalkapalloa aktiivisesti harrastaville nuorille tämä täydentää loistavasti harrastamista ja antaa monipuolista liikuntaa joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä.

Tervetuloa siis yleisurheilun pariin!


Ville Antikainen

Auran Palokunnan Urheilijat

Nuorisovastaava   
Lisää uutisia
Auran Palokunnan Urheilijat ry
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat