Seuran kaudenpäätöstilaisuuden tunnelmia
Julkaistu: 15.12.2017 00.00

Seuran kaudenpäätöstilaisuuden tunnelmia

Vuosi 2017 on ollut Auran Palokunnan Urheilijoille kaikella tapaa iso vuosi.

Seura on rakentanut omaa urheilupuistoa ja hanke on onnellisesti yli puolenvälin ja saadaan keväällä saattaa valmiiksi. Oma urheilupuisto on iso asia ja tuo yhteisöllisyyteen ihan uusia ulottuvuuksia kun voimme palloilupyhätössä samaan aikaan treenata ja pelata.

Urheilupuiston rakentamisessa on kaksi miestä ollut ylitse muiden, hanke ei olisi tässä vaiheessa ilman Markku ja Jussi Saarisen panosta. Niinpä oli selvä asia että miehet palkitaan vuoden APU:lainen pysteillä!

Vuoden pelinohjaajan valinta oli myös Jymy Cupin jälkeen selvä homma, tämä nuori mies pelinohjaustehtävissään on lisäksi solminut junnujen tossunnauhoja, kannustanut ja sulattanut vanhempien sydämiä, vuoden pelinohjaaja on siis Patryk Bromboszcz jota Patuksi kutsutaan.

Tänä vuonna aloitettiin uusi perinne jonka perusteella tyttö- ja poikapuolelta valitaan vuoden asennepelaaja. Valmennuspäälliköiden johdolla esille nousi seuraavat perusteet; harjoitteluaktiivisuus, positiivinen asenne ja suu hymyssä joka tapahtumassa mukana sekä positiivinen kehitys kuluneen vuoden aikana. Näillä perusteilla vuoden 2017 poikien asennepelaaja on Kalle Mäkirinta ja vuoden 2017 tyttöjen asennepelaaja on Viivi Sajo.


Junioripelaajat palkittiin kaikki mitaleilla.

Kiitokset vielä koko seuran väelle kaudesta 2017 ja tehdään tulevasta vielä upeampi!



Seuran uusimmat