Matin Mainio Kesäsarja - Osallistujan ohje

Osallistujan ohje

Matin Mainio Kesäsarja tutustuttaa nappulat ja heidän vanhempansa jalkapalloon niin harrastuksena, kuin liikunta- ja kasvatusmuotonakin. Leikit, pienimuotoiset harjoitteet, sekä pelit opettavat lapsille ryhmässä liikkumisen alkeita. Kesäsarjassa ohjaajina toimivat jalkapalloa Auran Palokunnan Urheilijoissa jo joitakin vuosia harrastaneiden lasten vanhemmat sekä Auran Palokunnan Urheilijoiden valmentajat. Tänä vuonna vuorossa on APU:n P10 joukkueen vanhemmat.

Kesäsarjassa leikitään erilaisia ryhmäleikkejä, harjoitellaan leikinomaisesti jalkapallon perustaitoja ja yleisiä lasten liikunnallisia perustaitoja, sekä tietenkin pelataan jalkapalloa.

Jokainen pelaaja saa liivin, johon kiinnitetään pelaajan oma nimi. Kesäsarjan ohjaajat tunnistaa neonvärisistä liiveistä.

Palkitsemme jokaisella harjoituskerralla joka ryhmästä yhden pelaajan Viikon tsempparin pillimehulla. Kesäsarjan lopuksi pelaajat saavat kunniakirjat osallistumisesta ja lisäksi Auran Palokunnan Urheilijoiden joulujuhlassa palkitaan kaikki osallistujat henkilökohtaisella mitalilla. Joulujuhlan ajankohta ilmoitetaan alkusyksystä osoitteessa www.auranpalokunnanurheilijat.net ja tieto lähetetään myös osallistujan yhteystiedoissa olevaan s-postiin. Mitalit saa vain joulujuhlasta noutamalla.

Tuo lapsesi Matin Mainio Kesäsarjaan säännöllisesti niin usein kuin perheenne kesäohjelmaan suinkin sopii. Lapsi tottuu näin jalkapalloharrastuksen säännölliseen rytmiin ja oppii monipuolisesti alkeita eri jalkapallotaidoista. Varmista, että lapsellasi on asianmukainen jalkapalloon sopiva liikunnallinen ja sään mukaan valittu vaatetus ja varustus, johon kuuluvat esim. verryttelyasu, tossut, säärisuojat ja valmiiksi täytetty vesipullo. Saapukaa paikalle ajoissa, jotta ehditte valmistautua treenikuntoon (liivi). Vanhemmat ovat tervetulleita jäämään kentän laidalle katsomaan Kesäsarjan pelejä ja leikkejä (2013 osallistuu vanhemman kanssa, tarvittaessa myös 2012). Kannustaminen tehdään aina positiivisessa hengessä ja varsinainen ohjaaminen jätetään Kesäsarjan järjestäjille.


Leikin ja pelin tiimellyksessä voi aina sattua jokin vahinko. Järjestäjillä on mukanaan ensiapuvarusteita ja ensiaputaitoinen ohjaaja on aina läsnä Kesäsarjassa. Järjestäjien hoivasta huolimatta lapsella voi olla paha mieli haaverin johdosta ja läheistä aikuista kaivataan tällöin lohduttamaan. Ellemme tavoita sinua kentän laidalta, varmistathan, että saamme sinuun tarvittaessa yhteyden Kesäsarjan aikana.

Kaikki lapset ovat vakuutettuja Suomen Palloliiton Pelipassivakuutuksella Kesäsarjaa harrastaessaan. Jos mahdollista haaveria pitää vielä ensiavun jälkeen hoitaa lääkärillä, ota yhteys johonkin seuraavista Suomen Palloliiton sopimuslääkäriasemista:

Suomalainen Vektor vahinkokäsittely vastaa AON-pelipassivakuutuksen jalkapallon pelaajien hoitoon ohjauksesta ja vahinkojen käsittelystä. Vahinkoilmoituksen voi täyttää osoitteessa www.vektor.fi. Täytä vahinkoilmoitus mahdollisimman pian vahingon sattumisen jälkeen! Saat vahvistuksena sähköpostiisi vahinkonumeron.

Kesäsarja on se, jonka pohjalle perustetaan uusi nuorimman ikäluokan joukkue. Tänä vuonna perustetaan 2013 syntyneiden joukkue. Vanhempien vapaaehtoistyö joukkueen perustamiseksi ja pyörittämiseksi on koko toiminnan peruspilari. Myös vanhemmat joukkueet ottavat mielellään vahvistuksia riveihinsä.

Matin Mainio Kesäsarja maksaa 40 euroa ja osallistujille lähetetään lasku.


   
Lisää uutisia
Auran Palokunnan Urheilijat ry
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat