Miesten edustusjoukkue etsii Joukkueenjohtajaa ja huoltajaa
Julkaistu: 16.01.2018 00.00

Miesten edustusjoukkue etsii Joukkueenjohtajaa ja huoltajaa

Täyttäisitkö sinä nämä saappaat?

Auran Palokunnan Urheilijoiden miesten edustusjoukkue ei pelaa kesällä 2018 veikkausliigaa eikä vielä ykköstäkään.

Joukkue on kokenut nuorennusleikkauksen ja treenaa Jaakko Ståhlbergin johdolla rakentaen kulttuuria jossa kaikki pyrkivät parhaaseen, sarjatasona on Länsi-Suomen piirin kuutosdivisioona.

Joukkueen tavoitteena on pelata ehjä ja nousujohteinen kausi, kauden päätteeksi sitten katsotaan mikä on sijoitus ja mitä saatiin aikaan.

Joukkue on yhdistelmä 1990 luvun APU kasvatteja sekä 2000 luvun APU:laisia, pelaajat haluavat jokainen omalta osaltaan kehittyä ja ovat sitoutuneet joukkueeseen.

Tämä komppania kaipaa nyt kuitenkin kentän ulkopuolisia vahvistuksia!

Joukkueenjohtaja, jonka tehtävänä on olla huolehtimassa joukkueen näkymisestä niin kylillä kuin somessakin, tuoda elämää kotiotteluiden ympärille, huolehtia joukkueen varusteiden hankinnasta sekä vastata joukkueen budjetista. Tärkeimmät asiat ovat kuitenkin ne että joukkueenjohtajalla on halu lähteä tähän projektiin laittamalla itseään likoon, yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta asenteella. Sota ei yhtä miestä kaipaa joten joukkueenjohtaja voi siis olla vaikka nainen :)

Huoltaja, huolehtii joukkueen palloihin ilmaa ennen treenejä, täyttää juomapullot ennen matseja, rillaa makkaraa ja on omalla tekemisen meiningillään näyttämässä kentän reunassa mallia siitä miten seuratyössä jokainen voi olla ylpeä omasta roolistaan!

Toivomme että laitatte viestiä jakoon, sillä olemme kuulleet huhua että Auran suunnilla kyseinen henkilö asustaa mutta hän ei ole vielä tietoinen joukkueestaan jota varten hän täällä on!

Yhteydenotot ja lisätietoa: apujalkapallo@gmail.com

Seuran uusimmat