APU ja Turun Kisa-Veikot yhteistyöhön
Julkaistu: 04.03.2018 00.00

APU ja Turun Kisa-Veikot yhteistyöhön

Auran Palokunnan Urheilijoiden ja Turun Kisa-Veikkojen välillä on käyty neuvotteluja pitkin talvea ja pyrkimyksenä on ollut turvata Turun Kisa-Veikkojen säilyminen jalkapallotoiminnassa.

Voimme ylpeinä todeta että olemme päässeet palaveripöydästä myös eteenpäin ja tulevalla kaudella yhteistyö tuo uusia pelimahdollisuuksia 2003-2007 syntyneille pojille.

Yhteistyö mm. yhteisten harjoitusten osalta odottaa nyt talven väistymistä mutta 2006-2007 syntyneiden poikien joukkue ehti jo Turussa vierailla treeneissä yhteistyön merkeissä.

Välimatka Turun Kärsämäen ja Auran välillä on niin olematon että yhteistyön kehittämiselle ei ole olemassa mitään fyysisiä esteitä. Aurassa on huikeat olosuhteet jalkapallon pelaamiselle ja treenaamiselle kun talvi saadaan nyt ensin väistymään ja Urheilupuisto sulatettua esiin.

Yhteistyö ei pakota ketään siirtymään mihinkään vaan antaa mahdollisuuden saada harrastukselta vähän enemmän mikäli siihen on halua, positiivisesta kokonaisuudesta on siis kysymys ja niitä Suomalainen jalkapallo todella kaipaa. APU ja TuKV haluavatkin olla luomassa pohjaa seurojen väliselle yhteistyölle omalla esimerkillään.


Seuran uusimmat