APU mukaan Palloliiton laatujärjestelmään!
Julkaistu: 10.04.2018 00.00

APU mukaan Palloliiton laatujärjestelmään!

Olemme erittäin iloisia että pääsemme julkaisemaan tällaisen uutisen!

APU ottaa kopin isosta askeleesta seuratoiminnan kehittämisessä, seuran aktiiviselle kehitystyölle tämä harppaus on luonnollinen jatkumo ja antaa paljon työkaluja entistä laadukkaampaan toimintaan.

Palloliiton Länsi-Suomen piirin edustaja Janne Koivisto on hankkeessa piirin taholta käynnistäjänä, Janne toikin jo APU:n seurapäivässä omat terveisensä että APU on valmis hyppäämään mukaan.

Töitä riittää seuratoiminnan dokumentoinnissa, koulutuksissa ja kehittämisessä mutta laatujärjestelmän kautta saadaan mittarit käyttöön, joilla pystytään arvioimaan oman toiminnan etenemistä. Tavoitteena on kehittyä kaikessa mitä teemme, olla tehokkaampia ja pystyä tarjoamaan alueen laadukkainta jalkapalloa, niin harrastajille kuin kilpatasollakin.

Laatujärjestelmän alkuvaiheet sisältävät paljon paperitöitä mutta vuoden päästä moni asia näkyy sitten jo arjen toiminnassa asti ja tuo erityisesti seuran toimihenkilöille isosti helpotusta omien tehtävien hoitamiseen. Toivomme Auranmaan palloilevien perheiden suhtautuvan asiaan positiivisesti sillä tämä merkitsee koko alueen jalkapallokulttuurin osalta merkittäviä kehitysaskeleita.

Toimihenkilöiden osalta laatujärjestelmän aloitusilta Ma 7.5. Klo 18 Auran keitaalla, ilmoittautuminen ville.antikainen81@gmail.com

Futisterveisin,

Ville Antikainen

Auran Palokunnan Urheilijat

Toiminnanjohtaj


Seuran uusimmat