APU:lle opetusministeriön seuratukea!
Julkaistu: 05.05.2018 00.00

APU:lle opetusministeriön seuratukea!

Nöyränä mutta onnellisena saamme ilmoittaa että Opetusministeriö on myöntänyt Auran Palokunnan Urheilijoille 10 000€:a seuratukea nais- ja tyttöjalkapalloilun kehittämiseen.

Hanketuen avulla haetaan tyttöjalkapalloiluun entistäkin isompaa nostetta ja reipasta harrastajamäärien kasvua, hanke oli luonnollinen jatkumo viime vuoden Osoitteena Futis tyttöjalkapalloilun kehityshankkeelle. Hankkeen myötä ollaan mukana päiväkodeissa ja kouluissa entistä vahvemmin sekä luodaan sähköistä materiaalia jolla kertoa tytöille että jalkapallo on teidän juttu! Luvassa on mm. tyttöfutisvideo.

Esimerkiksi valmentajienkoulutuksia järjestetään reipasta tahtia, laadukkaan toiminnan kehittäminen ja jalostaminen on työmaa joka ei tule valmiiksi koskaan mutta sen eteen tehtävä työ näkyy nopealla aikataululla harrastajien tekemisessä.

Ilon ja onnistumisten kautta saadaan jalkapallon harrastamisen polusta mahdollisimman pitkä, siihen polkuun luodaan työkaluja tämän hankkeen avulla ja vahvistetaan jo syntynyttä tyttöfutiksen buumia.

APU aloittaa palloliiton laatujärjestelmässä oman taipaleensa ensi viikolla, seuratuki tuli siis enemmän kuin oikeaan paikkaan, me haluamme tehdä asiat paremmin kuin ennen on tehty ja näyttää samalla esimerkkiä, myös muille seuroille positiivisesta tekemisen kulttuurista!

Tervetuloa meidän seuraan!

Terveisin,

Ville Antikainen

Toiminnanjohtaja

apujalkapallo@gmail.com

Seuran uusimmat