Edustuksen kevätkausi paketissa, miten meni?
Julkaistu: 28.06.2018 00.00

Edustuksen kevätkausi paketissa, miten meni?

APU:n miesten edustusjoukkueessa on ollut uusi kevät, talvikauteen lähdettiin uuden vastuuvalmentajan Jaakko Ståhlbergin johdolla ja tavoitteena on ollut tekemisen kulttuurin rakentaminen.

Pelaajia on pitkin kevättä tipahdellut lisää rinkiin ja meillä onkin upeasti lähes 30 pelaajaa joukkueessa, tämä on isolta osin tuon tavoitteen ja Jaakon ansiota. Salainen ainesosa on kuitenkin se innostus joka äijiin saatu tarttumaan kevään aikana, koko ajan on menty eteenpäin ja vaikka paljon on tehtävää niin paikoitellen peli alkaa näyttämään erittäin hyvältä!

Harjoitusten määrä nostetaan pelaajien omasta toiveesta kahteen kertaan viikossa ja kesätaukoa ei pidetä vaan jatketaan treenejä vaikka kevätkausi nyt saatiin eilen päätökseen Paattisilla.


Voitto Paattisilta lukemin 5-1, tarkoitti sitä että kevätkaudella edustus saalisti 16 pistettä 10 ottelusta ja olemme hyvissä asemissa syyskautta ja jopa nousua ajatellen. Kuitenkin etenemme peli kerrallaan.

Kevätkauden aikana on kotipeleissä tarjottu ilmaiset makkarat ja kesäkuun kotiottelussa KyPSiä vastaan olikin ottelua seuraamassa yli 100. henkilöä. Tämä on hieno saavutus ja tästä jatketaan, eli myös syksyllä on makkarat kotipeleissä ilmaiseksi, muistetaan samalla ruokkia juniorifutiksen Sampo possua joka kevään pelien jäljiltä on kuuleman mukaan turvonnut.

Huhu kertoo että syyskaudella olisi katsojille myös katsomoa luvassa, eiköhän siis laiteta yleisöennätykseen ainakin sata lisää kun päästään istumaan!

Seuran uusimmat