Jymy Cupissa 130 joukkuetta!
Julkaistu: 06.07.2018 00.00

Jymy Cupissa 130 joukkuetta!

Futiskuume on korkealla jo MM-kisojen ansiosta ja tässä samalla kun Ranska voittaa MM-kisat, on aika kääntää katseet kesän Jymy Cupiin...


Jymy Cupissa on tänä vuonna mukana 130. joukkuetta! Aivan huikea määrä!

Ilmoitimme että 110. joukkueen ilmoittautuessa arvomme 15 ruokalipun paketin, arvonta on suoritettu ja onnittelut lähtevät nyt Kankaanpäähän!

Otteluohjelmat löydät osoitteesta:

jymycup.torneopal.fi/ (ja tässä kohtaa tulee otteluohjelmiin aivan varmasti vielä muutamia korjauksia)

Turnauksessa on luvassa paljon muutakin kuin kesän makeimmat maalit kentällä, sillä kilpailut huolehtivat jännityksestä myös somen puolella:

Kuvauskisa on jo tuttu juttu ja sen ratkaisua jännitetään aina turnauksen jälkeiseen ma iltaan asti!

Nyt mukaan tulee myös joukkueflossaus, kisan voittaja niin tyttöjen kuin poikienkin turnauksessa saa palkinnoksi komean pystin lisäksi myös Stadiumin lahjoittaman täyden varustelaukun joukkueelle!

Lisäksi joukkueilla on käytettävissä mm. leffamahdollisuutta, maauimalaa, Superparkkia jne.

Luvassa on siis mahtava turnaus jossa on luvassa taas ikimuistoisia hetkiä, niitä tallennetaan parin valokuvaajan sekä Jymy Cup toimituksen puolesta turnausten aikana, julkaisuja lisätään niin Facebookin kuin instan puolelle. Kannattaa siis käydä tykkäämässä jo saman tien Jymy Cup sivusta Facebookissa niin ei mene mitään ohi!

Turnauksen menossa vahvasti mukana yhteistyökumppanimme:

Jymy Jäätelö, Superpark, Kyrön Kulta-Kello, Stadium, Safire, Mestarikylmä, Matin Mainio, Lähitapiola, ja keskusautohalli.

Seuran uusimmat