Kauden päätösjuhla ja kausi onnellisesti paketissa.
25.11.2018 12:56 Uutiset / Pääsivusto

APU:n kauden päätösjuhla pidetty, päätösjuhlassa palkittiin vuoden tyttö- ja poikapelaajat.

APU:n kausi on nyt jalkapallon saralta virallisesti paketissa kun 23.11. oli ohjelmassa kauden päätösjuhla Auran Op-areenalla.

Saimme kuulla Auran kunnanjohtajan, Mika Joen terveiset APU:lle, seuran toimihenkilöiden puheita ja joukkueiden kuulumiset.


Juhlassa palkittiin vuoden tyttöpelaaja Erika Ahlgren sekä vuoden poikapelaaja Matias Pajuniitty.

Samalla saimme kuulla että APU panostaa entistä enemmän monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin tulevana vuonna, Yleisurheilu saa valmentajat Turun Urheiluliiton kautta, yleisurheilu käynnistyy maaliskuussa, lisäksi APU aloittaa tammikuussa voimistelun!

Voimistelun valmentajana toimii Noora Palmroos, voimistelun oma ilmoittautumissivusto avataan joulukuun alussa ja jo nyt voi merkitä kalenteriin voimistelun esittelypäivän 27.12. klo 11-17 Auran Op-areenalla, tervetuloa tutustumaan. Lisätietoa ja infoa apuvoimistelu@gmail.com

Mainittakoon että myös Salibandyrintamalla APU on kauden 2018 aikana ollut menestyksekkäästi edustettuna 200-2010 syntyneiden poikien ryhmän ansiosta, valitettavasti salivuorojen puolesta salibandytoimintaa ei pystytä tarjoamaan useammalle ikäluokalle.

APU on tätä nykyä siis vahvasti liikunnan yleisseura, tästä huolimatta jalkapallo on kuitenkin seuran päälaji myös jatkossa. Jalkapallokausi 2018 on ollut seuran osalta kasvua monella tasolla, seura on saanut monistettua resurssejaan sillä loppukesästä tyttöpuolen valmennuspäällikkönä aloitti Sanja Ketola, seuran ja poikapuolen valmennuspäällikön tehtävistä on syksystä alkaen huolehtinut Hannu Jalava.

Jymy Cup kasvoi tänä vuonna Länsi Suomen suurimpien turnausten joukkoon ja turnaus on seuran yhteisenä talkootyönnäytteenä mahdollistanut Auran Urheilupuiston rakentamisen, urheilupuisto on kaiken kaikkiaan maksanut yli 100 000€, vaikka tästä kuinka osa on saatu takaisin ELY-keskukselta on kyse ollut valtavasta ponnistelusta.

Jalkapallokauden aikana on nähty mieletön määrä upeita onnistumisia, katkeria tappioita ja tiukkaa taistelua. Siihen on mahtunut myös paljon muuta kuin itse ottelut kentällä, APU lähti alkuvuodesta mukaan Palloliiton laatujärjestelmään, seura on panostanut valmentajien koulutuksiin ja haluaa kehittää toiminnan laatua, lisäksi olosuhdekehitystä on tänä vuonna lähdetty työstämään ihan todenteolla eteenpäin.

APU:n naisten edustus ja B-tyttöjen ryhmä yhdistettiin kauden päätteeksi, pienen turbulenssin jäljiltä toivomme että Aurassa tyttö- ja naisjalkapallon merkeissä suunnataan katseet tulevaisuuteen ja vahvistetaan entisestään tyttö- ja naisjalkapallokulttuuria alueellamme!

Naisten- ja B-tyttöjen valmennusryhmässä toimivat Jyrki Korhonen ja Sami Auvinen, edustuksen pitkäaikainen valmentaja Seppo Maanpää ei halunnut jatkaa valmentajana ja kiitämme Seppoa vuosista edustuksen puikoissa ja toivotamme onnea uusiin haasteisiin.

Kaiken kaikkiaan vuosi 2018 on APU:n kannalta ollut upea vuosi, kuitenkin suuntaamme katseet jo ensi vuoteen josta tietysti tehdään vähän vielä tätä parempi.

Kiitos koko seuran väelle kaudesta!


   
Lisää uutisia
Auran Palokunnan Urheilijat ry
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat