APU jatkaa kehityksen tiellä!
Julkaistu: 31.08.2017 00.00

APU jatkaa kehityksen tiellä!

APU jatkaa kehityksen tiellä

Auran Palokunnan Urheilijat on tänä vuonna tehnyt Leader hankkeen turvin valtavia panostuksia seuran olosuhteiden kohentamiseksi, samalla parantaen kaikkien Auralaisten puitteita liikunnan harrastamiseen.

Tämä on kuitenkin vain ensimmäisiä askeleita seuran kehityskaaressa ja nyt pääsemme julkaisemaan APU:n seuraavan harppauksen, seuratoiminnan kehittämisessä.

APU:n valmennuspäällikkönä aloittaa 1.11. alkaen TPS:n organisaatiosta Auraan siirtyvä, Uefa B-valmentajalisenssin suorittanut Toni Kulikoff.


Toni on jo elokuusta alkaen tehtäväkenttäänsä päässyt tutustumaan ja on innolla APU:n tulevaisuutta viitoittamassa. Toni on APU:n taitokoulu toimintaa vetänyt viime vuoden syksystä lähtien ja on osalle APU:n harrastajista jo tuttu mies.

Toni on valmentanut niin Turun Nappulaliigan kuin TPS:n joukkueita ja siirtyy Auraan TPS:n poikien 06 ikäryhmän toiminnasta.

Toni on omassa roolissaan kaikkien seuran valmentajien tukena, huolehtii koulutuksista ja vie seuran valmennuslinjaa eteenpäin, yhdessä joukkueiden valmentajien kanssa.

Tonin kommentti: "- Osan valmentajista olenkin jo ehtinyt tavata ja valmentajat tekevät nyt jo ihan hyvää työtä. Kun vielä olosuhteet ovat ensiluokkaiset, niin lähtökohdat toiminnan kehittämiselle ovat hyvät. Toivon että jokainen seuran valmentaja haluaa kehittyä omassa tehtävässään. Muistuttaisin valmentajia, että ei ole mitään niin pientä tai suurta asiaa, jota ei kannattaisi tai voisi minulta kysyä."

Samalla kun Toni aloittaa tehtävissään virallisesti, niin voimme ylpeinä ilmoittaa että valmennuspäällikkönä valmennustehtäviensä ohessa tähän asti toiminut Jaakko Ståhlberg voi keskittyä puhtaasti valmennukseen ja on tästä syksystä alkaen APU:n miesten edustuksen vastuuvalmentaja!

Jaakko ja miesten edustus aloittavat virallisesti yhteistyön heti kun nykyinen sarjakausi päättyy, voimme todeta että Aurassa on ensi kaudella Länsi-Suomen piirin alasarjojen parasta ja ennen kaikkea osaavinta valmennusta kun miesten edustus lähtee Jaakon johdolla eteenpäin!

Mahtavaa APU!

Seuran uusimmat