Mukaan yhteistyöhön

Auran Palokunnan Urheilijat haluaa olla rakentamassa Auranmaalle positiivista Me henkeä ja tarjota iloisia keskustelunaiheita, samalla luoden entistä vahvempaa alueellista futiskulttuuria!

Seuran toiminta on jatkunut jo yli 35 vuoden ajan, viimeisten kahden vuoden aikana seurassa on aloitettu muutostyö jonka tavoitteena on saada niin sanotusta "autotalli"-seurasta, aktiivinen ja toimiva urheiluseura joka huolehtii alueensa asukkaiden liikuttamisesta ja liikuntapaikkojen kehittämisestä. Tällä "autotalli"-seuralla tarkoitetaan maakunnan yhdistystoiminnan historiaa jolloin seura on ollut sekalainen läjä papereita parissa pahvilaatikossa, laatikot on sitten maanneet milloin kenenkin tallissa.

Kahden vuoden aikana on saatu aikaan seuran kasvojen puhdistus, on aloitettu positiivisen yhteistyön rakentaminen alueen yritysten kanssa ja siirrytty kirjoittamaan tarinaa jossa pienestä rumasta ankanpoikasesta kasvaa jotain suurempaa ja kaunista. Tästä esimerkkinä on ainakin seuraavat asiat:

- Vuoden 2014 jälkeen seuran harrastajamäärä on tuplattu, nyt 2016 seuralla on jo 250 aktiivista harrastajaa, tuloksena Palloliiton Turun piiri palkitsi APU:n Eskon potku palkinnolla suurimmasta pelaajamäärän kasvusta alueellaan.

- Seura on 2016 vuoden alusta alkaen hoitanut Bingotoimintaa, Bingotoiminnalla tuetaan joukkueita ja seuran kehittämistä

- Seura järjesti kesällä 2015 ensimmäisen isomman junioriturnauksen Hyundai Cup, 2016 joukkuemäärä tuplattiin ja on saatu aikaan turnaus joka toi Auraan kesällä 2016 yhden viikonlopun ajaksi noin 2500 henkilöä juniorijalkapallon merkeissä

- Seuran toimisto valmistuu 2016 lopulla ja paperit ja seuran tavarat saavat järjestyksen, 2016 marraskuussa seura otti käyttöön myös uuden toiminnanohjausjärjestelmän, Jopoxin.

- Seura on vuokrannut Auran kunnalta Auran urheilukentän alueen, saanut Leader rahoituksen ja aloittaa talven aikana urheilukentän muuttamisen monipuoliseksi Auran urheilupuistoksi.

- 2016 APU:n johdolla ja muiden alueen seurojen avustaessa saatiin aikaan Auranmaan Nappulaliiga, Auranmaan Nappulaliigan tehtävä on tarjota oikean tasoisia pelejä seuroille ja kylille joilla ei välttämättä ole mahdollisuuksia Piirin sarjoihin. Samalla luodaan yhteistyötä seurojen välille ja lähdetään lisäämään sekä harrastajien määrää että myös toiminnan laatua Auranmaalla.

Meiltä löytyy siis monipuolinen valikoima erilaisia foorumeja joiden kautta lähteä mukaan yhteistoimintaan:

- Auran Palokunnan Urheilijat, nettisivuilla on vuodessa reilut 100 000 käyntiä, Facebook ryhmien kautta julkaisumme tavoittavat 2000-4000 ihmistä

- Jymy Cup, viikonlopun mittainen markkinapaikka jossa voi myydä ja esitellä tuotteitaan isolle määrälle ihmisiä! Jymy Cupin Facebook sivu tavoittaa parhaimmillaan yli 18 000 ihmistä!

- Auranmaan Nappulaliiga, sarja on alkuvaiheessa ja kehitysaskeleet tulevat olemaan isoja. Sarja kattaa yli 18 000 asukkaan markkina-alueen ja sillä tavoitetaan pienemmätkin paikkakunnat. Auranmaan Nappulaliigan Facebook sivusta tullaan ensi vuonna tavoittamaan arviolta noin 20 000 ihmistä.

- Bingoillan isännyys tarjoaa edullisen mahdollisuuden kohdennettuun myyntiin ja markkinointiin!

Mikäli haluat olla mukana rakentamassa niitä positiivisia uutisia niin ota reippaasti yhteyttä:

Markku Saarinen
ma.sa.sa@suomi24.fi

Ville Antikainen
Ville.antikainen81@gmail.com


   
Lisää uutisia
Auran Palokunnan Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat