Toimihenkilöksi

Toimihenkilöksi?

Harrastustoimintaan omassa kylässä tai edes lähellä tarvitaan vapaaehtoisia ihmisiä.

Tämän moni jollain tasolla ymmärtää mutta asia on silti helppo jättää sen jonkun muun hoidettavaksi...

Itse lajista ei seuratoimijan tarvitse osata tai tietää aluksi sen enempää, se että omaa innostuksen ja kiinnostusta uusiin asioihin riittää, kaikkeen muuhun koulutetaan. Lasten ja nuorten valmentaminen on kasvutarinaa niin lapsille kuin heidän parissa työskenteleville aikuisillekin. Moni haluaisi olla parempi ihminen, miten voit sitä olla paremmin kuin antamalla lapsille mahdollisuuden harrastaa.
Ilman seuratoimijoita ei kylissä tapahtuisi oikein mitään, helppo kakistella vastaan mutta kun asiaa hetken mietit niin mitenkäs asia oikeasti on? Niin, hiljaista olisi.

Seuratoimijoita siis todella tarvitaan.
Näiden ihmisten motivaationa omaan talkootyöhön on yleensä oman lapsen harrastaminen, on myös joukossa sellaisia kultakimpaleita jotka tekevät töitä yhdistyksen/seuran eteen ihan vaan koska se on oma harrastus ja mielekästä sekä sosiaalista ajanvietettä.

Paras palkka seuratoimijalle on ne fiksut nuoret jotka ovat sitä kautta saaneet harrastuksen ja ovat saaneet kasvaa lajin parissa kohti aikuisuutta, oppien sekä liikunnallisen elämäntavan että myös sosiaalisiataitoja jotka ovat avain pärjäämiseen myös tulevaisuudessa.
On tehtävä sitten valmentajana, joukkueenjohtajana, huoltajana, apuvalmentajana tai vaikka joukkueen rahastonhoitajana, olet joka tapauksessa omalla panoksellasi mahdollistamassa nuorten harrastamisen, kiitos siis siitä!

Näitä ihmisiä tarvitaan kuitenkin koko ajan lisää jotta seuran toiminnassa pyörät pyörivät.

Tälläkin hetkellä seuramme kaipaa muutamaa valmentajaa, apuvalmentajia, joukkueenjohtajia, huoltajia ja rahastonhoitajia. Missään joukkueessa ei apua ole tarpeeksi joten se on varmasti tervetullutta.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen mutta osasta tehtäviä on mahdollista saada myös korvaus. Raha ei kuitenkaan saa seuratyössä olla se motivaation lähde, sillä silloin jää tehtävät tekemättä.

Mikäli haluat kokea kuuluvasi johonkin, olla tärkeä ja ennen kaikkea kasvaa ihmisenä niin ota yhteyttä sillä seuratoimijan tehtävät voivat olla se sun juttu!

Terveisin,
Ville Antikainen
Ville.antikainen81@gmail.com


   
Lisää uutisia
Auran Palokunnan Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat