Tyttöpuolen valmennuspäällikön haku
Julkaistu: 29.06.2018 00.00

Tyttöpuolen valmennuspäällikön haku

Kuka täyttää nämä saappaat?

Auran Palokunnan Urheilijat hakee osa-aikaista valmennuspäällikköä tyttö- ja naisjalkapallon valmennuspäällikön tehtäviin.

Tehtävänä on luotsata APU:laista tyttö- ja naisfutista johdonmukaisesti eteenpäin, kehittäen niin valmennuksen kuin toiminnan laatua.

Tyttöjen määrä kasvaa koko ajan ja tarjoamme hyvät puitteet tehtävien hoitamiseen, seuralla on käytössään kesäaikana oma Urheilupuisto, tekonurmi sekä pari pienempää kenttää. Talvikaudella harjoittelemme liikuntasaleissa ajan jota emme tekonurmella pysty käyttämään. Lisäksi saat seuran valmennuspäällikön, junioripäällikön ja toiminnanjohtajan tuen tehtävien hoitamiseen.

Aurassa on tällä hetkellä hyvä tekemisen meininki ja tyttöpuolen luotsaajana sinun tehtäväsi on saada tämä jatkumaan mahdollisimman pitkään! Innostus, heittäytyminen ja vahva verkostoituminen ovat asioita joilla mennään eteenpäin ja ne ovat asioita joita sinulta odotamme.

Toivomme hakijan omaavan peli tai valmennuskokemusta mutta hyvän tyypin löytyessä tästä voidaan joustaa ja koulutukset sisällyttää vaikka sopimukseen.

Korvauksesta sovitaan, otamme huomioon kokemuksen sekä olemassa olevat näytöt.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa ja vapaamuotoiset hakemukset liitteineen: apujalkapallo@gmail.com


Seuran uusimmat