Toiminnanjohtajan haku!
27.1.2019 18:25 Uutiset / Pääsivusto

Auran Palokunnan Urheilijat käynnistää haun seuran toiminnanjohtajan tehtävään

Auran Palokunnan Urheilijat käynnistää haun Toiminnanjohtajan tehtävään, tehtävä on osa-aikainen mutta sisältö, toiminnan laajuus ja korvaus ovat sovittavissa.

Toiminnanjohtajalle on luvassa mielenkiintoinen työkenttä, sillä APU huolehtii yhdestä Varsinais-Suomen suurimmasta junioriturnauksesta, Jymy Cupista.

Seuran arjen asioiden huolehtimisen lisäksi tehtäviin kuuluu yhteistyö lähialueen seurojen, kunnan sekä yritysten kanssa, varainhankinta ja tietysti toiminnan johtaminen eteenpäin.

Seura on kuluneen parin vuoden aikana rakentanut mm. oman urheilupuiston sekä luonut seuratoiminnan talouden perustuksia mm. Jymy Cupin ja Bingon muodossa. Myös vuodenvaihteessa startannut voimistelu tuo oman mielenkiintoisen lisänsä toiminnanjohtajan tehtäviin.

Toivomme että hakijalle olisi kokemusta jalkapallosta ja seuratyöstä, myyntialan kokemus lasketaan myös eduksi, päällimmäinen asia kuitenkin on että saa aikaan asioita

Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiin, sekä hakemukset voi toimittaa osoitteeseen: apujalkapallo@gmail.com

Hakemukset, CV:n ja palkkatoiveen kera 28.02.2019 mennessä.

Seuran nykyinen Toiminnanjohtaja Ville Antikainen on ilmoittanut APU:n hallitukselle lopettavansa viimeistään Jymy Cupin jälkeen. Uusi Toiminnanjohtaja voi aloittaa työhönsä perehtymisen heti sopivan hakijan löydyttyä, viimeistään kesällä.

Mikäli tiedät tyypin jolla olisi annettavaa seuratyölle, vinkkaa linkki eteenpäin   
Lisää uutisia
Auran Palokunnan Urheilijat ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Kategoriat