P/T 2013 kauden päätösturnauksessa
3.10.2020 16:46 Uutiset / P/T 13

P/T 2013 sijoittui neljänneksi Marttilassa

APU:n P/T 2013 pelasi tänään lauantaina syyskauden viimeisen turnauksensa Marttilassa. Puitteet Marttilan Murron järjestämälle syysturnaukselle olivat mallikkaat ja aurinkoisessa syyssäässä pelattu turnaus oli kaikin puolin hienosti järjestetty. Pelit sujuivat APU:lta mukavasti, vaikka joukkue jäikin äärimmäisen niukasti mitalisijojen ulkopuolelle.

Uusista pelaajista mukana olivat Juho V. ja Martti, vanhoista konkareista taas Jaakob, Janika, Jesse, Juho L., Justus, Nelli, Nico ja Ossi. Liikkeelle lähdettiin siis ainakin riittävällä määrällä vaihtopelaajia, mutta neljän ottelun myötä kaikki saivat silti mukavasti peliaikaa. Ensimmäinen peli Marttilan Murron B-joukkuetta vastaan lähti vauhdikkaasti liikkeelle, ja tilanteita riitti molemmissa päissä kenttää. APU hallitsi kuitenkin ottelua selkeästi, ja lopputuloksena olikin ansaittu 0-5-voitto isäntäjoukkueesta. Toisessa ottelussa PiPS:n B-joukkuetta vastaan oli vielä suvereenimpaa hallintaa APU:lta, ja maalivahdit Janika (joka pelasi ensimmäisen puoliskon pelistä) ja Jaakob (jälkimmäinen puolisko) jäivät tyystin vaille pallokosketusta.

Kahden ottelun jälkeen oli aika ruokkia pelaajat. Hernesoppa-ateria oli ehkä hieman liiankin tuhti, sillä kolmannessa pelissä MaPS:n B-joukkuetta vastaan Apulaisten jalat tuntuivat painavan aivan liikaa. Liikettä ei tahtonut löytyä sen enempää hyökkäys- kuin puolustussuuntaankaan, ja lopputuloksena olikin murheellinen 0-7-tappio. MaPS B oli tosin voittanut edelliset kaksi ottelua maalierolla 22-0, joten aivan köykäinen ryhmä ei ollut vastassa. Uupumaan jäänyt maali jäi silti hieman kismittämään (ainakin valmennusta), sillä maalipuita päästiin kuitenkin kolistelemaan.


Koulun pihalla vietetyn leikkituokion jälkeen oli vielä sijoitusottelun vuoro. Turnauksen pronssimitaleista pelattu ottelu PiPS:n A-joukkuetta vastaan oli todella tasainen, ja olisi voinut kääntyä kummalle joukkueelle tahansa. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä enemmän APU sai vyörytettyä hyökkäyksiään kohti vastustajan maalia. Ikävästi vain pelikellosta päättyi aika kesken APU:n parhaimman jakson. Viimeistelyn tehottomuus kostautui, ja lopputuloksena 2-1 PiPS A:lle.

APU P/T 2013 jätettiin siis turnauksessa neljänneksi, mutta se ei tuntunut pelaajia suuremmin haittaavan (ainakaan heti ottelun jälkeen). Kaikki pelaajat palkittiin kuitenkin hienolla mitalilla, pelaajista neljä (Janika, Juho V., Martti ja Ossi) sai vihreän kortin, ja lisäksi Juho L. palkittiin komealla pokaalilla väsymättömästä puurtamisestaan kentällä. Turnaus olikin kaikin puolin onnistunut niin joukkueen suoritusten kuin myös joukkueen osoittaman yhteishengen suhteen. Mukava oli nähdä myös kuinka upeasti uudet pelaajat suoriutuivat ensimmäisessä turnauksessaan, ja kuinka hienosti joukkuekaverit ovat ottaneet heidät joukkueeseen mukaan.

Seuraava koitos tällä joukkueella on marraskuussa alkava LähiTapiola-areenalla pelattava talvisarja. Sinnehän lähdetään parantamaan sijoitusta ainakin yhdellä pykälällä :)

   
Lisää uutisia
Auran Palokunnan Urheilijat ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat