P/T7-piirisarjapelit potkaistiin käyntiin kotiturnauksessa
P/T2017-2018Julkaistu: 19.05.2024 16.57

P/T7-piirisarjapelit potkaistiin käyntiin kotiturnauksessa

Tänään päästiin pelaamaan hyvin helteisessä säässä ensimmäinen virallinen kotiturnaus P/T7-joukkueen kanssa ja samalla avattiin myös ikäluokan piirisarjan kevätkausi aurinkoisella Auran tekonurmella. Melkein napattiin kolmen voiton suorakin, mutta toisaalta, kun kausi on vasta alussa, on hyvä että petrattavaakin jäi. Vastaan asettuivat Salon Palloilijat (SalPa), FC Ruskon Pallo/Sininen (FC RP) ja Littoisten Työväen Urheilijat/Keltamusta (LTU). Ensimmäinen peli SalPaa vastaan oli tasainen, ja APU-pelaajat saivat hyviä onnistumisia sekä hyökkäys- että puolustuspäässä, mutta vastustaja oli maalin verran parempi tällä kertaa. Salpalaiset veivät voiton niukasti maalein 2-1.


Tästä ei kuitenkaan mitenkään lannistuttu, vaan seuraavaksi pelattiin reippaalla asenteella ruskolaisia vastaan. RP otti aluksi pelin hallintaansa, mutta auralaisten joukkue taisteli hienosti lopulta voiton alun pienoisesta takaa-ajoasemasta huolimatta. Maaleja nähtiin katsojien iloksi tässä ottelussa useampia. Peli päättyi siis auralaisten upeaan 6-4-voittoon.


Viimeisenä keskipäivän auringon paahtaessa Auran tekonurmella vastaan asettui Littoisten Työväen Urheilijat. Peli kulki tasaisesti, mutta lopulta auralaisten maalihanat aukesivat, ja voitto heltisi näytöstyyliin 5-1. Kentällä nähtiin meidän puolesta tänään paljon onnistumisia, sekä iloista ja reipasta peli-ilmettä. Pelaajat jaksoivat hienosti taistella ja juosta kentällä, vaikka keli oli todella kuuma! Oli mahtavaa huomata, että taas viime turnauksesta pelaajat olivat kehittyneet aivan huikeasti näin lyhyessä ajassa, ja ei voi kuin olla ylpeä meidän joukkueesta, aivan mahtavia yksilöitä jokainen. Tällaisten pelien jälkeen onkin mukava jatkaa seuraaviin P/T7-piirisarjapeleihin kesäkuussa, sillä aina on kuitenkin varaa parantaa ja kehittyä, ja se onkin tässä parasta. Huomisissa treeneissä jatketaan taas pelitaktiikoiden hiomista.

Kuvat: Jape Sinisalo